90319 Česká republika

  • 1316 Počet zobrazení:
  • 27.04.2024 Poslední zobrazení:
  • Hodnocení:
    5 - Negativní
  • 5 Počet komentářů:
  • 26.10.2017 Poslední komentář:

Pokud jste obdrželi nevyžádaný hovor, nechtěnou SMS zprávu nebo jste byli pouze prozvoněni z telefonního čísla 90319, které neznáte a chcete o něm více informací, s největší pravděpodobností nejste jediný. Na této stránce se můžete podívat na komentáře ostatních k telefonnímu číslu 90319. Pokud je telefonní číslo často vyhledávané, tak můžete případně zjistit, komu patří číslo 90319 a také další informace o telefonních číslech.

Chcete blokovat nevyžádané hovory a vědět, kdo volá?

Pak je přímo pro vás určena aplikace KdoMiVolal. Nainstalujte si tuto bezpečnostní aplikaci do svého mobilního telefonu a aplikace začne ihned blokovat nevyžádané hovory podle vašeho nastavení včetně identifikace dalších neznámých čísel.

Nyní na Google Play Stáhnout z Apple AppStore Stáhnout z HUAWEI AppGallery

Pokud k telefonnímu číslu 90319 ještě žádné komentáře neexistují, buďte první a zanechte prosím komentář, abyste tak pomohli ostatním.

Všechny komentáře k číslu 90319

datum komentář
26.10.2017
Již 3 měsíce mi chodí nevyžádané SMS z čísla 90319. Měsíčně 4-5. Jedna stojí 99.-kč. Umíte si jistě spočítat, kolik mě to již stálo peněz. Po nahlášení operátorovi mi číslo zablokovali, ale SMS chodí pořád. Znovu k operátorovi a tam mi řekli, že je to blokované a pokud příjde další, budou to reklamovat. To jsem teda zvědavá. Vážně uvažuji o změně simky.
Neznámý Negativní
10.10.2017
Včera dopoledne mi to taky zablokovalo mobil a nahlásilo 14 virů.Nechtělo mě to pustit a vyhrožovalo mi to , že bude zablokována moje SIM karta , když si nenainstaluji jejich program. Dostala jsem strach a tak jsem nakonec napsala své tel. číslo , ale stále mě to nepustilo.Poslali mi SMS , že chci vyčistit tel za 99,- Kč měsíčně - Je to předplatné.Jak jsem zmatkovala a chtěla z toho ven , tak jsem tu SMS omylem odeslala.Naštěstí mi to hlásilo chybu a SMS neodešla. Tel. jsem musela restartovat , abyh se do něj zpět dostala.Bojím se jestli mi ten mobil nenapadnou a nevytáhnou data.Zatím mi nic nestrhli , protože ta SMS neodešla.Ihned jsem si do mobilu nainstalovala antivir a ten mi 2x nahlásil , že nemám žádný vir.Večer se mi to stalo opět , tak jsem opět restartovala mobil.
Může mi někdo prosím poradit , jak se toho zbavit a jestli se mi nemůže někdo dostat do mobilu , když jsem poslala to číslo. Mám to číslo zablokovat nebo co mám dělat? Děkuji za radu.
Neznámý Negativní
04.10.2017
Hrozba virem, pak se objevila SMS, že si mám cosi koupit......
SMS Negativní
27.09.2017
ochrana ::::Váš telefoní operátor zablokuje "premiové SMS velmi jednoduše.. TO znamená,jakákoliv třetí strana nemá možnost odebírat z vašeho účtu finanční částky... Jinak to momentálně nelze.
Neznámý Neutrální
13.09.2017
Přes toto telefonní číslo mi byl blokován mobil s výhrůžkou napadení virem, který blokuje mobil.
Po souhlasu se službou o pomoc mi okamžitě s účtu zmizelo 99 Kč. mobil se chová stále stejně. Byl to jen vynucený poplach. Po zaslání STOP SCAN na číslo 90319 se nic nedělo,vyžadují stále platby. Musela jsem zablokovat všechny tyto čísla, nemohu si koupit ani jízdenku. Umíte to někdo zastavit ? Jen mi stále chodí SMS z http://mcsecure.mobil/smart/cz-3kyv. Pomozte prosím, děkuji

Neznámý Negativní